top of page

Menu
Tussen de middag-en avondservice nemen wij even de tijd om alles voor te bereiden.
Voorgerechten
Gerookte noorse zalm met toast
€ 18,5
Kaaskroketten / gefrituurde peterselie / gebrande citroen
€ 17
Garnaalkroketten / gefrituurde peterselie / gebrande citroen
€ 19
Twijfelaar / gefrituurde peterselie / gebrande citroen
€ 18
Garnalenbisque / zure room / olie van dille
€ 11,5
Gegrilde mergpijp / persillade citroen / brioche
+15 min
€ 18
Tartaar zalm / granny smith / komkommer / citrus
€ 18,5
Scampi lookroom
Voorgerecht
€ 17
Hoofdgerecht
€ 23
Scampi Bonheur
Voorgerecht
€ 18
Hoofdgerecht
€ 24
Hoofdgerechten
Inbegrepen: verse frietjes, kroketjes of puree. Verse sauzen: peperroom, champignonroom, bearnaise, bordelaise of kruidenboter.
Steak met saus naar keuze
€ 26,5
Onglet met saus naar keuze
€ 28,5
Paardenfilet met saus naar keuze
€ 32,5
Entrecôte met saus naar keuze
€ 39
Vol au vent van hoevekip (supplement kalfszwezerik 9 €)
€ 25,5
Parelhoen / bimi / boschampignons / bordelaise
€ 28,5
Rundstartaar bavette / handgesneden & geprepareerd
€ 26,5
Spareribs / atjar tjampoer /ananas
€ 26,5
Tarbot moot / strandkrabbenjus / raap / olie van dille
€ 40
Sliptongetjes ' meuniere ' / groene sla
€ 32
Bijgerechten
Tomatensla, witloofsla of groene sla
€ 5
Desserts
Dame blanche
€ 10,5
Chocolade moelleux
€ 11
Sabayon
€ 11,5
Tarte tatin
€ 14
Kaasbordje
€ 18
Crêpe ' à la Bonheur ' / suzettesaus / créme pâtissière
€ 12
Coupe colonel / limoen / Belvedere vodka
€ 12
Suggesties
Gegrilde langoustines / hofmeesterboter / olie van prei
€ 23,5
Carpaccio gambero rosso / umeboshi / bieslook
€ 21,5
Coquilles / gerookte paling / bloemkool / lardo iberico
€ 31
Filet pur ' Rossini ' / ganzenlever / bordelaise
€ 46
Fazant " fine champagne" / witloof / flower sprouts / pommes dauphine
€ 36
Filet van hertekalf / pompoen / boschampignons / wildsaus
€ 42
Polderhaas op't karkas ( 2 pers )
p/p
€ 48
Tortellini ricotta (veggie)
€ 26,5
bottom of page
